✅ המעצרים בפרשיית יו"ר ארגון השומרים בני ברק: הוארך ביומיים מעצרו של מקורב לחיים רוטר החשוד באיומים על מתלוננים בתיק ובשיבוש חקירה. ארבעה מקורבים נוספים לרוטר שנעצרו אתמול, שוחררו הבוקר למעצר בית. (כאן חדשות)
✅ פרשיית חיים רוטר בבני ברק: המשטרה במרחב דן בראשות נצ"מ אלעד קליין שיחררה 4 עצורים למעצר בית ל5 ימים. צעיר בן 20 יובא היום להארכת מעצר. מפקד המרחב מנהל את החקירה באופן אישי וימצה את החקירה עד תום.
✅ פרשיית רוטר: הוארך ביומיים מעצרו של קרוב משפחה לחיים רוטר החשוד באיומים על מתלוננים בתיק ובשיבוש חקירה.
✅ רבינוביץ ב'הארץ' על פרשיית רוטר: בית משפט השלום בת"א האריך היום בשלושה ימים את מעצרו של יואל יוסף, החשוד כי סחט באיומים מתלוננים בתיק. נציג המשטרה בדיון: "הוא מנסה בצורות שונות לפגוע בהם כדי לשבש את החקירה"
✅ נתון מעניין שנחשף היום ע"י צה"ל: 14,000 איש מוגדרים כיום משתמטים משירות צבאי, רק שליש מהם חרדים. (פריינד)
✅ דפנה ליאל: משבר חוק הגיוס - החרדים הודיעו לקואליציה שהם לא מתכוונים להיות במשכן היום ב-16:00 ושלא יבנו עליהם להצבעות. אדלשטיין התחייב להביא את הנוסח מחר בעיצומו של ביקור נתניהו בוושינגטון.
✅ בכירים חרדים: אדלשטיין חזר בו מההסכמות שהוגשו ערב ההצבעה על פיזור הכנסת (ישי כהן).

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.