✅ בבחירות מיוחדות בפלורידה על שני מושבים בקונגרס, הרפובליקנים ניצחו בשניהם והגדילו את הרוב המצומצם בבית הנבחרים, מה שנותן יותר אוויר לנשימה בהצבעות.
✅ היכן הרפובליקנים הפסידו? בבחירות לתפקיד שופט בית המשפט העליון בויסקונסין, שם ניצחה המועמדת הדמוקרטית, כמו תמיד השמאלנים שולטים במערכת המשפט.
✅ בכיר אמריקני ל'אקסיוס': טראמפ שוקל ברצינות את הצעתה של איראן למשא ומתן גרעיני עקיף. בממשל טראמפ סבורים שלשיחות ישירות עם טהראן יש סיכוי להצליח, טראמפ אינו מעוניין במלחמה עם איראן.
✅ אחרי שביטל את ביקורו בישראל: נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי יבקר מחר בארה"ב וייפגש עם טראמפ
✅ הניו יורק טיימס: שר החוץ האמריקני רוביו הורה לבחון תכנים ברשתות החברתיות של אנשים שמגישים בקשות לוויזות, בהן ויזות סטודנט. על פי הדיווח, זהו המשך הניסיון של ממשל טראמפ "לאסור כניסה של מי שמבקרים את ארה"ב וישראל" (כאן)
✅ ברק בטש: ברייקינג: לפי דיווח בארה״ב - הנשיא טראמפ הודיע למקורביו שאילון מאסק יעזוב בקרוב את הממשל
✅ ברק בטש: עוד לפי הדיווח: הנשיא טראמפ אמנם מרוצה מתפקודו של מנכ״ל טסלה אילון מאסק, אבל הוא נהיה נטל פוליטי שנשיא ארה״ב אינו יכול לשאת עוד. עזיבתו של מאסק צפויה כבר בשבועות הקרובים

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.