✅ המחדל הבלתי נתפס במשמרת של שר הבריאות אוריאל בוסו: כתב הבריאות הבכיר של חדשות 12 יואב אבן מפרסם כי 25 מחבלי חמאס שנתפסו טופלו בבתי החולים בישראל בחלק מהמקרים סמוך לחיילי צה"ל שנפצעו בעזה.
✅ יובל שגב: לקראת פרישה אפשרית של גנץ וברקע המחלוקות מול גלנט - בלשכת נתניהו דנו באפשרות להציע את תיק הביטחון לליברמן, עם דרישה שישאר בממשלה לאורך 2024. גם שמו של גדעון סער עלה, אך כאפשרות ריאלית עוד פחות. בלשכה מכינים באופו כללי כמה תכניות מגירה שיאפשרו את שרידות הממשלה.
✅ ח"כ זאב אלקין על העיסוק בקיום הממשלה: "הייתי מציע לראש הממשלה ואנשיו להשקיע את הזמן בניהול המלחמה, זה לא זמן לפוליטיקה".
✅ מהליכוד נמסר בתגובה לפרסום בגלי צה״ל בעניין ליברמן לתפקיד שר הביטחון: "פייק ניוז על סטרואידים. הפרסום מומצא לחלוטין".
✅ הערכה שייבחנו חקירות פליליות נגד אליהו, ואטורי וסעדה בגלל האג: ח״כ ניסים ואטורי בקול ברמה: ״האמירות הם לשרוף את המחבלים. אני עומד אחרי הדברים שלי. עדיף לשרוף בניינים מאשר שחיילים יפגעו. אין שם חפים מפשע. אי אפשר להיות יפי נפש. מי שנשאר שם צריך לחסל״.
✅ בג"ץ בצו ביניים נגד בן גביר: "יימנע מלתת הנחיות והוראות אופרטיביות למשטרה בדבר יישום מדיניותו בנוגע למימוש זכות ההפגנה וחופש המחאה".
✅ אביעד גליקמן: אתמול התקיימה ישיבה בלשכת השופט פולגמן יחד עם שר המשפטים יריב לוין ושני נציגי הלשכה. הפגישה התקיימה לקראת הדיון בוועדה ביום שלישי הבא שיכלול דיון על נשיא עליון ומינוי שני שופטים חדשים.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.