רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 17 בדצמבר 2025

עוד על הגיסים באירועי יט כסלו בכפר חב"ד

 

הגיס בעריש ליפקין (מוקף בעיגול) באלם מאחורי ח"כ גולדקנופף

קראתי בצער את הכתבה שהעליתם בנוגע להשתלטות הגיסים החב"דים על אירועי יט כסלו, ולא הבנתי כ"כ את מה שכתבתם.

בהשגחה פרטית ראיתי את הכתבה שהתפרסמה ב i24NEWS "מריחים בחירות" כל הכתבה היא חילול ה' אחד גדול, איך שפעם אחרי פעם, עברייני הליכוד הופכים את יט כסלו לאירוע בחירות פרטי שלהם, ולא פלא שהמון בתי חב"ד מפסיקים להביא לשם מקורבים, אבל לא על זה אני כותב.

שעלה לדבר ח"כ יצחק גולדקנופף מאגודת ישראל, ודיבר בכאב על הרדיפה שעוברים לומדי התורה באה"ק, כל אותם גיסים שכתבתם עליהם שהיו שם הרגישו לא נעים.

וביחוד אדון בעריש לפקין - הגיס מגני תקוה, שהביא ליט כסלו את אל"מ אבינועם אמונה מפקד יחידת המתיוונים, וניתן לראות בכתבה איך שגולדקנופף מתחיל לדיבר על בחורי הישיבות, בעירש באלם, והפרצוף שלו כאילו אומר, איך הוא מעז לדבר פה נגד גיוס בחורי ישיבות.

אחרי שראיתי את זה הבנתי טוב מה שפרסמת, ואני מצטרף לקריאה למנהלי הכנס יט כסלו בכפר חב"ד, הגיע הזמן שתחזירו עטרה ליושנה, תפסיקו לתת לכל מיני נוער שוליים בחב"ד להשתלט על כנס חשוב, שהיה מאוד יקר לרבי, תתחילו לתת לדמויות חסידיות נטולות פוליטיקה לשבת על הבמה ולהיות אלו שיובילו את האירוע. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.