יעקב ברדוגו: "רונן בר כבר לא בתפקיד ראש השב"כ, וישראל דמוקרטית יותר הערב. רונן בר הלך הביתה בקול נפיחה דקה, בשקט עלוב, כראוי למי שריסק את החברה הישראלית בשנה האחרונה. כמי שהפעיל את מרתפי השב"כ נגד אזרחים, כמי שהטיל את אימתו על אנשים - כולל עליי. עדיין בתפקידו ראש אגף החקירות - שצריך לעוף הביתה"
=================
בזמן שהמוסד של דדי ברנע ידע באיזה סוג של נייר טואלט משתמש כל גנרל איראני במרחק 2,000 ק"מ מכאן, השב"כ של רונן בר פספס כאלף ק"מ של מנהרות שעה נסיעה מת"א.
=================
היות שהבאת תמונה של שטיבל של גור במקלט ציבורי, ברצוני לידע שיש בית כנסת ספרדי ברח' גורדון 6 בב"ב שהשתלט על מקלט ציבורי, בנה מעליו, ובחוצפתו משכיר את המקלט לקהילת ברדיטשוב.
בנוסף ברח' מוהליבר 10 - 12 מקלט ציבורי שמשמש גם לבית כנסת ספרדי, ומעליו שטח ירוק שבנו מעליו בשרירות ומתוך סבל רב לשכנים - בית כנסת ליטאי!

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.