רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 2 במרץ 2025

מבזקים

 

✅ יואלי ברים בגל״צ: הורים למאות תלמידים מחסידויות בעלזא וצאנז עתרו לביהמ״ש נגד עיריית חיפה שמונעת לטענתם הקמת מוסדות חינוך ממלכתיים חרדים עם לימודי ליבה  מלאים.

✅ לשכת ראש הממשלה מודיעה כעת רשמית: הסיוע נעצר וזו רק ההתחלה. "ישראל לא תאפשר הפסקת אש ללא שחרור חטופינו. אם חמאס ימשיך בסירובו, יהיו לכך השלכות נוספות".

✅ איזנקוט בפגוש העיתונות לא מתחייב שיישאר תחת גנץ: פועל לחיבורים כולל עם בנט וגולן. הצטרפתי בשם הרעיון של 'ישראל לפני הכל'.

✅ השופטים אישרו: נתניהו יעיד מחר ומחרתיים כדי להשתתף בטקס חילופי הרמטכ"ל ברביעי. (עמית סגל)

✅ סמוטריץ׳ בראיון לשירית אביטן בישראל היום: אני תמכתי בגלנט על ההצעה לתקוף בצפון ב11 באוקטובר וטעיתי. אני יודע את זה היום. נתניהו צדק!

✅ חשיפה: ערוצים 12,13 עודדו את דף לרצוח יהודים ב-7.10 
מוחמד דף צופה ב7.10 בפאניקה בטלוויזיה הישראלית ובעקבות הפאניקה מוציא הודעה: כל מי שיש לו סכין או גרזן - שיצא מהבית יעלה על האופנוע המכונית או הטרקטור ויצא לרצוח יהודים!

✅ בכירים בקואליציה: המשימה הראשונה של נציב התלונות על השופטים שייבחר באמצעות  החוק שיאושר מחר תהיה לבדוק את הטענות נגד יצחק עמית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.