רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 3 באוגוסט 2017

איך עובדים על הציבור בבית של רבי חיים קנייבסקי ובעוד מקומות

מאת מגלה פרצופם של צבועים

היום ראיתי ששמו שלט על דלת הכניסה ברשב"ם 23 בב"ב "על דעת בני הבית ובהסכמת שר התורה - אסור להכנס לכאן עם אייפון ודומיו וכל הנכנס כך עובר על גזל".
על זה כתוב "הצדק הוא מפלטו של הנבל". הנוכל והגזלן מקפיד עליך עם גזל. לא חלילה הגרח"ק שאני לא יודע עד כמה הוא מודע לשחיתות. אז ככה.
אריה ויענקי קנייבסקי וכן אברהם ישעיה הממונים שמינו את עצמם על הבית - הם מחוברים למדיה האינטרנטית בלי סוף וכל העידכונים והסרטונים למיניהם הכל יוצא על דעתם ובהסכמתם. והם בעצמם משתמשים באייפון וכו'. אבל אפשר לעבוד על הציבור. כשהם בעצמם מזרימים חומר לאינטרנט.
האם שלום בער סורוצקין או שוקי לרר או גפני נכנסים לשם ללא אייפון. אין חיה כזו. אבל שהתמימים יקנו את הלוקש ואנחנו נמשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק.
זה לא רק שם כל מיני אדמו"רים מרמים כך את הציבור. מכריזים שאסור ומתירים בצורה סלקטיבי. למשל סדיגורה ועוד. אפילו הקוה"ט מענדלי מצטלם עם אבוביץ מבחדרי חרדים. שהרומנים התמימים ימשיכו לאכול את הלוקשים של הקיגעל ההייליגיסטי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.