דפים

▼

יום שלישי, 6 באוקטובר 2026

מבזקים

 

✅ בעקבות האירוע בבריטניה, צה״ל מגביר את ההגנה סביב בסיסי חיל האוויר בדרום, מחשש לפעולת חקיינות בשילוב חוליות בדואיות המבריחות אמצעי לחימה באמצעות רחפנים ממצרים.

✅ התבטאות חריגה של ראש השב"כ דוד זיני בישיבת הקבינט האחרונה: יש מקומות בפזורה הבדואית עם תשתיות צבאיות שאנחנו מסכלים כל הזמן, נסיונות של הקמת גדודים כמו צבאיים, תופעה מאוד מדאיגה. הדברים נאמרו בישיבת קבינט שעסקה באיומים מעזה ומאיו"ש (עמיאל ירחי).

✅ הממשלה תאשר עד 9 מיליון ש״ח למבצע החזרת הישראלים מדובאי אחרי השהיית טיסות ״פליי דובאי״

✅ שריה הרוש בפרסום ראשון: בעקבות טיסת הטרור מדובאי - האלוף במיל' מוטי ברוך יעמוד בראש צוות בדיקת היבטי אבטחת התעופה הזרה

✅ מנכ"ל פליי דובאי ובכירי השלטון באיחוד האמירויות דיווחו לישראל כי סיימו את התחקיר בעניין הטיסה לת"א שכמעט הסתיימה בפיגוע ענק ובריסוק המטוס. לפי ההודעה , אותרו כל נקודות הכשל והחברה "פיטרה כמות משמעותית" של עובדים שהיו במעגלים שנפרצו (חדשות 12)

✅ עינב קרנר: בכיר ישראלי לגלי צה"ל: "כל הטיסות היום, הזרות והישראליות מפוצצות בישראלים מלבד מעט תיירים. אם ייחטף מטוס או יתרסק מטוס הסכנה אותה סכנה. עוד הוסיף כי בעידן של היום אי אפשר להשקיע 100% באבטחת הטיסות הישראליות ואפס אחוז באבטחת הטיסות הזרות. צריך לעשות חישוב מסלול מחדש"

✅ מוטי קסטל בפרסום ראשון: הנתונים נחשפים. תדהמה בדיון ועמ"ש מודיעין של חו"ב שהתקיים היום בראשות היו"ר ביסמוט: מתחילת השנה ועד היום נכנסו לישראל 1,240 אנשי צוות אוויר, בהם טייסים וטייסי משנה, ממדינות שאין להן יחסים דיפלומטיים עם מדינת ישראל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.