דפים

▼

יום ראשון, 11 באוקטובר 2026

מבזקים

 

✅ שר האוצר בצלאל סמוטריץ’ בפודקאסט של הרב חיים נבון: “את ההחלטות, אני מקבל, לא הרבנים. מה לעשות? פוליטיקה זה מקצוע״. (ערוץ 7)

✅ ישי כהן חושף: אירוע משמעותי! אחרי התמיכה שלו בש״ס - ראש ישיבת כסא רחמים הגאון רבי צמח מאזוז בפניה ישירה לחיד״א אברג׳ל: ״אני מאד מבקש מעל במה זו שיסגור את המפלגה ונתחבר ביחד״.

✅ האסטרטג גרשון רוזנפלד ומנהל הקמפיין של יהדות התורה בראיון ב׳קול חי׳: ״הציבור הצעיר מפתיע עם התגייסות מדהימה. אנחנו מקבלים מידי יום מאות בקשות להתנדב בקמפיין ובמטות. הציבור מבין שמדובר הפעם במערכה גורלית.״

✅ בנט תוקף את תוכנית גיוס החרדים של איזנקוט: "פטור חלקי יוביל להשתמטות מלאה לא חמישים אחוז פטור, לא שלושים אחוז פטור, אפס פטורים. ברגע שמתחילים עם פטורים חוזרים לאותם דילים פוליטיים שניסו פעם אחר פעם". בנט הוסיף כי יבטל את קצבאות האברכים (יואלי ברים).

✅ מנדלבליט נכנס לאולם
טלי גוטליב: איך חתמת על כתב אישום ומשאים ומתנים לעד מדינה על מי שלא נחקר בכלל באזהרה. מה עשית לנו? מה עשית לעם הזה?

✅ מנדלבליט התבכיין לשופטים ואילה חסון משיבה לשופטים: "הוא הטיל בי דיבה. לא תקפתי אותו שאלתי שאלות. פניתי אליו בנימוס. אני אראה לכם את הצילום"

✅ הוא בלחץ! מנדלבליט: ״לקראת העדות שלי, נפגשתי פעם אחת עם עורך דין. פגישה קצרה של שעתיים, לא על תוכן - אלא יותר איך להעיד ומה להעיד. גם ראיתי תוכנית באינטרנט על מה שצפוי להישאל - בעיקר על נושא האישורים, והאם החקירה הייתה בהסכמתי״

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.