דפים

יום ראשון, 14 ביוני 2026

מבזקים

 

✅ אבישי גרינצייג: כתב האישום נגד המפגינים בחצר הבית של השופט סולברג. שניים יעמדו לדין על עבירת התפרעות והסגת גבול, ושניים אחרים רק על הסגת גבול.

✅ ביני אשכנזי: פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בירושלים כתב אישום נגד נחמן פלטניק (20), אברהם פריד (20), גרשון חנון (21) ושמעון עטפ (41), תושבי בית שמש, בגין חלקם בהפגנה שהתרחשה סמוך לביתו של סולברג

✅ הרצח בכולל חזון איש: פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום נגד הרוצח גיא אכטלינגר, בן 45, בגין רצח של ישי פור אברך בן 53 בכולל חזון איש בבני ברק, לעיני בנו בן ה-13

✅  החתן של אלי רבינוביץ, בן 24, שהתחתן לפני כשבוע וחצי, נעצר היום בידי המשטרה הצבאית לאחר שהתייצב בפני קב״ן בבסיס מיטב. 

✅ מחריף המשבר בין ישיבות ההסדר בציונות הדתית לצה"ל: 7 ישיבות הסדר הצטרפו היום למכתב שקובע כי תלמידיהם לא ישרתו בחיל השריון בשל שילוב נשים בחיל, בכך מספר הישיבות עומדות על 33.

✅ החרדים ילכו עם השמאל? | יו"ר הקואליציה ח"כ אופיר כץ לאדמקר וישראל כהן בקול ברמה: "לא תמיד בשותפות מקבלים כל מה שהם רוצים, גם אנחנו לא קיבלנו הכל. מה מחכה להם בצד השני? הם מוזמנים ללכת עם מי שאמר לזרוק אותם למזבלה במריצות"

✅ לאחר האמירות הקשות והמסיתות נגד החרדים, במשטרה בוחנים את הדברים החמורים שכתב חגי הוברמן. אם יימצא כי מדובר בהסתה, העיתונאי עשוי להיות מזומן לחקירה בכפוף לאישור היועמ"שית (ערוץ 14)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.