דפים

יום רביעי, 18 בפברואר 2026

מתי ח"כ קרויזר שומר על יסודות החוק ומתי לא

 


כולם יודעים שכל סוגיית גיוס בני הישיבות הוא מתוך מטרה להפיל את הממשלה (כפי שאמרו במפורש כמה מראשי השמאל), הבעיה שהציבור הדתי לאומי, תפס טרמפ על הסיפור הזה, והתחיל במסע הסתה חזק נגד הציבור החרדי, עד כדי כך, שעקפו מזמן את עיתון 'הארץ' ושות'.

כחלק ממסע ההסתה של המזרוחניקים, פנה ח"כ יצחק קרויזר ממפלגת עוצמה יהודית (המפלגה היחידה שבאמת מגייסת חרדים, כפי שאמר כמה פעמים, היו"ר שלה מר בן גביר "אתם מדברים, אנחנו מגייסים" [הקים יחידות לחרדים במשטרה ובמג"ב, הקצעת 7 מיליון ₪ עבור עמותות העוסקות בגיוס חרדים ע"י השר עמיחי אליהו]) במכתב לראש עיריית בני ברק. בבקשה לעצור את המשכורת להרב צבי פרידמן מראשי 'הפלג', "מפני היותו עומד מאחורי המחאות נגד גיוס חרדים לצה"ל. ולא יתכן שעובד ציבור (רב שכונת אור החיים)... יפעל בעקביות לערעור את יסודות החוק והסדר של אותה מדינה".

גם פה רואים את הצביעות של המזרוחנקים, ח"כ יצחק קרויזר הוא דתל"ש (דתי לשעבר), הוא בנו של הרב יהודה קרויזר רב הישוב מצפה ירחו, וראש ישיבת 'אור הרעיון' של הרב מאיר כהנא. הוא עומד בראש ארגון "חסדי מאיר" ע"ש הרב מאיר כהנא (זה שמדינת ישראל הוציאה אותו מחוץ לחוק), ארגון זה הוא הצינור הכספי למימון ההתנחלויות ובעיקר ל'נוער הגבעות'.

כן נוער הגבעות, הם אלו שלא מתגייסים לצבא (והאמת שהצבא גם לא רוצה אותם), הם בונים מאחזים בניגוד לחוק של מדינת ישראל, הם עולים להר הבית בניגוד לחוק של מדינת ישראל, הם גם מכים באלימות קשה חיילים או שוטרים שמפנים אותם בהוראת החוק של מדינת ישראל.

ואת כל האנרכיסטיים הללו בהתנחלויות ממן לא פחות ולא יותר, אבא של ח"כ יצחק קרויזר, היפה נפש שלוחם כנגד אלו "שמערערים את החוק והסדר של המדינה".

בנוסף בהתנתקות אבא של ח"כ היה מהרבנים הבודדים שקראו לחיילי צה"ל 'לסרב פקודה', בניגוד לחוק של מדינת ישראל, דבר שיכל לפרק את צה"ל, (ולכן כל ראשי ישיבות ההסדר והמכינות, אמרו לא לסרב פקודה, כדי לא לשבור את צה"ל, חוץ משלשה רבנים שאמרו לסרב פקודה, הבולט שבהם היה הרב קרוזיר האבא של שומר החוק) 

אז אדון קרויזר, לפני שאתה שולח מכתבים לעיריית בני ברק, תשלח מכתב למועצה אזורית מטה בנימין, להפסיק מיד את המשכורת לאבא שלך, ר' יהודה קרויזר, בגלל המימון שלו לנוער הגבעות (אותו נוער שבאופן קבעו נוקט באלימות כלפי חיילי צה"ל) והמימון שלו לקמפיין עליה להר הבית שבגללה נפגעו לא 2 חילות אלא אלפי שוטרים ושוטרות ואזרחים חפים מפשע ברחבי הארץ במבצע שומר חומות שהתפרץ בעקבות אותם משיחיים שאבא שלך מהראשים שלהם המסית אותם לעלות להר הבית בניגוד לחוק של מדינת ישראל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.