דפים

יום שלישי, 27 בינואר 2026

מבזקים

 

✅ משרד החינוך: החל משבוע הבא ביום שני יחל האיסור על שימוש בטלפונים סלולריים לתלמידים בבתי הספר היסודיים.

✅ היום נעצר בצלאל זיני, אחיו של ראש השב״כ דוד זיני. ההאשמות הינן האשמות שווא בוטות, שקריות ומבזות, שמטרתן לפגוע במשפחת זיני כולה. מאז מינויו של דוד זיני, מתנהל קמפיין שנאה אכזרי נגדו ונגד בני משפחתו, אך ורק משום שהוא אדם ישר ומאמין, שאינו מוכן לשתף פעולה עם הממסד השמאלי.

✅ בנתיים בפרשה "שעלולה  להביך גורם בכיר במערכת הבטחון" שופט האריך את מעצרו של עצור מסויים ביומיים בלבד למרות בקשת המשטרה לשבעה ימים תבינו מזה מה שתבינו

✅ ‏השר דודי אמסלם ב׳רדיו 103׳: ״בנט צריך לשבת בכלא בעולם מתוקן, בנט חתם על מסמך ורימה את עם ישראל, גנב את הנשמה של מצביעיו, גנב את האידיאולוגיה, בן אדם שמרמה את מצביעיו, בעולם מתוקן בוודאי שהוא היה מועמד לדין על שקר ועל גנבת דעת״.

✅ גלנט: "איזנקוט ובנט פנו אליי"

✅ דרמטי! אמש בתוכנית הפטריוטים סגן השר אלמוג כהן הפר צא"פ וחשף כי מי שהכניס את המרגל אסף שמואלביץ לבסיסי צה"ל בדרום הוא תא"ל במיל' אורן שביל ממובילי מחאות אחים לנשק וממובילי מחאת הסרבנות

✅ בית המשפט דחה על הסף את תביעת הדיבה של עומרי רונן מאחים סרבנים לנשק נגד ח"כ גלית דיסטל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.