דפים

יום ראשון, 9 במרץ 2025

מבזקים

 

✅ אברהם פריינד: השר לוין התעייף מדיוני ועדת שרים לחקיקה: "הבשורה הטובה שהמושב מתקרב לסוף ויהיה לנו מנוחה מהוועדה הזאת, הבשורה הרעה שמתקרבים לסוף המושב סדר היום יהיה ענקי, כי מה שנדחה והתגלגל חוזר לפתחנו"

✅ ח״כ אלמוג כהן מאיים על המשנה ליועמשית גיל לימון: "אם תשבש ללא סמכות את יישום  החוק לגירוש משפחות מחבלים שחוקקתי, אשבש את עבודתך ועבודת משרדך, תוך שימוש בחסינותי הפרלמנטרית"

✅ מוטי קסטל: מסרים שנשלחו לשרים: "למדינת ישראל אפשרות לחזור ללחימה עצימה גם על פי המתווה הקיים, ככל שהמשא ומתן אינו אפקטיבי. סעיף זה נתמך הן על ידי הממשל האמריקני הקודם, והן על ידי הממשל הנוכחי". "אנו ערוכים להגן, במידת הצורך, על הדרוזים בסוריה מפני כוחות המשטר החדש. לא נאפשר פגיעה באוכלוסיית הדרוזים. מי שיעשה זאת - ייפגע על ידינו".

✅ חה״כ אושר שקלים הפיץ בדקות האחרונות הצעה לח״כים להצטרף להצעה לדיון מהיר במליאת הכנסת בנושא: ״נשיאי האוניברסיטאות מאיימים לפגוע בסטודנטים בשם הפוליטיקה״ (שלום שטיין)

✅ סמוטריץ' בכנס שדולת ארץ ישראל - על תוכנית ההגירה מעזה: התכנית קורמת עור וגידים. אנחנו מקימים מנהלת הגירה. אלה תהליכים מאוד ארוכים.

✅ יעל יפה ב-N12: בג"ץ דחה את בקשת לשכת עורכי הדין והתנועה לאיכות השלטון להקפיא את חוק נציב תלונות על שופטים, שעבר בשבוע שעבר בכנסת, אך לא דחה את העתירה על הסף. המשמעות - ניתן יהיה למנות נציב תלונות על שופטים לפי החוק החדש עוד לפני שתוכרע העתירה

✅ שר הביטחון כ"ץ: נגן על הדרוזים בסוריה מול כל איום ובקרוב נאפשר להם לעבוד ברמת הגולן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.