דפים

יום שני, 2 בנובמבר 2020

מבזקים


 בית המשפט המחוזי בירושלים ידון היום בבקשה לשיחרור הרב אליעזר ברלנד למעצר בית עקב מצבו הרפואי. הפרקליטות הגישה חוות דעת כי שב"ס יכול לשמור על מצבו הבריאותי בין כותלי הכלא.

אחרי שנעדרו מרחבת הכותל בראש חודש מרחשוון, עקב סגר הקורונה, הגיעו הבוקר נשות הכותל לרחבה וקראו בתורה והתעמתו עם המשטרה :

'כאן 11': ‏חשיפה - משרד הבטחון והרב הצבאי הראשי סיכמו: חללי צה"ל שאינם יהודים ייקברו צמוד לחללים יהודים, באותה השורה וללא הפרדה. הפתרון ההלכתי: קבר עמוק יותר :

גבר כבן 60 נעצר בחשד כי היה מעורב בפריצה וניסיון הצתת ספר התורה בבית הכנסת בבני ברק, אתמול הוארך מעצרו לבקשת המשטרה בבית משפט השלום בתל אביב .

שר הבריאות יולי אדלשטיין בטוויטר: ״הנחיתי לקצר את חובת הבידוד ל-12 ימים״.

 ח"כ גפני תוקף בועדת הכספים: "אנחנו מרגישים התרופפות גדולה גם בהתנהגות של ראש הממשלה. כל הזמן אנחנו מוכים. פעם אחת אנחנו מפיצים את המחלה, ופעם אחת אנחנו ירוקים אז בראש החדשות מדגישים שאנחנו לא נבדקים" .

עוד מההתקפה החריפה של גפני בועדת הכספים על התנכלות נתניהו: "מביאים 20 אלף שקל קנס למוסדות החינוך, כי מוסדות חינוך זה אנחנו החרדים", גפני אמר לסמוטריץ': "אנחנו בגלות אני לא אומר הלל ביום העצמאות" .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.