דפים

יום חמישי, 27 בפברואר 2020

ארה"ב: חמישה הרוגים באירוע ירי במילווקי

חמישה בני אדם נרצחו אמש (יום ה') באירוע ירי במתחם של חברת המשקאות "מולסון קורס" בעיר מילווקי שבמדינת ויסקונסין בארצות הברית. כך מסרה המשטרה המקומית. ראש העיר מילווקי טום ברט אישר כי היורה, תושב העיר בן 51, נהרג, ובמשטרה ציינו כי הוא ככל הנראה התאבד בירייה. מניין ההרוגים הכולל באירוע עומד על שישה, כולל היורה.

גורמים אמריקנים אמרו לרשת ABC כי היורה הוא עובד לשעבר במבשלת הבירה במתחם, שפוטר מוקדם יותר היום וחזר אל המקום עם כלי נשק. "מה שקרה זה שהיה ירי איום ונורא", אמר ברט. "אנחנו קוראים לכל התושבים והאנשים באזור להתרחק מהאזור. הם (כוחות ההצלה) ממשיכים לסרוק כדי לוודא שאין עוד אירועים. זה נורא, יום נורא לעובדים כאן ויום קשה לכל אדם שקשור לאירוע".

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ התייחס הלילה לאירוע הירי במסיבת עיתונאים שקיים בעקבות התפרצות נגיף הקורונה וציין כי מלבד חמשת ההרוגים, כמה בני אדם נוספים נפצעו. "רוצח אכזרי פתח באש", אמר טראמפ. "הלבבות שלנו נשברים איתם ועם אהוביהם. אנחנו שולחים את תנחומינו. נהיה איתם. זה דבר נורא".

האירוע התרחש במתחם גדול שכולל בתוכו משרדים של החברה ומתקני בישול בירה. לפחות 600 בני אדם עובדים במתחם, שמוכר גם באזור בשם "עמק מילר", זכר לחברת מבשלות מילר, שכעת היא חלק מחברת "מולסון קורס". במקום קיימת מבשלת בירה בת 160 שנה, מרכז אריזה שממלא מאות פחיות ובקבוקי בירה בדקה ומרכז הפצה בגודל של חמישה מגרשי פוטבול.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.