דפים

יום שישי, 15 במרץ 2019

מבזקים


‏זיסמן ב'יתד': מוקדם להספיד את 'כחול לבן', השבוע הזה היה רע עבורה, אין זה אומר שכך יהיה גם בשבוע הבא.

"אם גנץ ינצח – החרדים ייכנסו לממשלה שלו" • יקי אדמקר ב'נסיעת מבחן' האם הח"כים החרדים לוחצים על הכתב החרדי של 'וואלה' בשל היותו חרדי? מה הוא אומר על תיק וואלה שהסעיר את המדינה? ומדוע כמות המצביעים של יהדות התורה לא הולכת ועולה מבחירות לבחירות? העיתונאי יקי אדמקר עונה על הכל, בראיון נוסע לרונן גרוס

ישראל כהן בטוויטר: במוצ״ש תערוך מפלגת ׳העבודה׳ כנס יהדות שמאלנית בנסיון לקרוץ לציונות הדתית ולחרדים. הזוי רק שהמשתתפים בכינוס מלבד אבי גבאי יהיו מיכל צרנוביצקי החרדית לצידו של הרב הרפורמי גלעד קריב.

בוחניק בטוויטר: "‏לחץ ב'כחול לבן', בכיר במפלגה מתוודה בפניי הבוקר: "ציפינו שניסנקורן יוריד לנו, אבל בנינו על גיוס הכוחות שלו. מצד שני, היינו בטוחים שגבי הוא נכס. התמלילים שלו וחילוקי הדעות בין המחנות פוגעים בנו. כשמובילים בסקרים זה נחמד, אבל כשהמגמה מתהפכת, לא תמיד יש תחתית למטה".

יוסי אליטוב בטוויטר...‏ערפל כבד מכסה את מפת המנדטים בסקרים המעודכנים של סוף השבוע: הפער בין הליכוד לכחול-לבן מצטמצם. יותר מידי מפלגות רוקדות סביב אחוז החסימה. ורק פייגלין עובר בבטחה ונכנס פנימה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.