דפים

יום שלישי, 19 בפברואר 2019

רבי ליצמאן אוכל שיירי דגים

יקירנו איש חי רב הפעלים המשפיע המהולל פה מפיק מרגליות כש''ת הרב רבי חיים שאולזאהן שליט''א

קראתי בחדשות שהרבה מגור העביר לו לרבי ליצמאן את שאריות הדגים שבצלחתו. נו, דגים פולניים מתקתקים מפולפלים חביבים גם עלי, ועשרת אלפי זוגות העיניים של חסידים העומדים צפופים ומביטים בחמדה בצלחת, יעשו גם דג קרפיון מבישוליה של שלאקעוואטע בליבוסטה  למשהו משהו..  אלא שכמו כל דבר אצל הפוילישע שארפו חסידים, גם בעניין זה ישנם דקויות ומשמעויות עמוק מני עמוק. הנגלה שבהם הוא שמיודענו שר הבריאות זקוק נעביך לשאריות הדג והעצמות על כל כל שמעק ולעק כי היהודי הוא בג'האקטע צרות.  ואם יש אמת בשיחות המקוה אז הראבו הגדול הקדוש והעשיר חב לו בנוסף מינימום חצי פולקה וכף פארפל..
ואניח לרגע את את החסידים להידחק ואת הרבי שיכוון את הכוונות וישתה כמה כפיות גאלדענו זופ מיט לאקשן, ואזדקק לפרשנותו של הרב שאולזאהן שליט''א שכתב שאת העסק הזה בישל ''השמאל'' כמו את תיקי נתניהו כדי לפגוע בסיכויי מפלגות הימין להמשיך בשילטון.
פשיטא שאין כזה אדם או אירגון גלוי או סודי שנקרא שמאל או סמוללל כפי שמבטאים בזעם בצ'חונה, אלא שהכוונה לסנטימנט שנקרא שמאלני, והיא תפישתה של העליתה הכלכלית והתרבותית בניהם ונכדיהם של השקצים מקימי המדינה. שאינם רואים את עסקי המדינה מבעד הריגוש הלאומי האמוני והגאולי של הצדיקים אלא בעיניים קרות של גוי אירפאי, כמו כדאי ולא כדאי ייתכן ולא יעלה על הדעת. אלה פחות מיוצגים היום בכנסת ובממשלה אבל הם מאוד מאוד קיימים ומוברגים בכלכלה ובכל מיני מוקדים וצמתים.  השמאלנים יהיו שטניים כפי שיהיולא מסוגלים לברוא תיקי האשמות יש מאין, אלא לסכל את רצונם הטוב של אלה שהיו מעדיפים להתעלם ולעסוק באותה שעה בתיקים אחרים.. והרע מכל הוא שכפי שהזכרתי שאין אלה מסכנים מדלת העם, אלא אנשים מתונים בעלי בטחון עצמי ומאוד מאוד מחושבים.
לכן התבונה המדינית הייתה מאז ומעולם, ששומרי תו''מ לא יפתחו טעם וזיקה פוליטית בעניינים שאינם קשורים ישירות לקיום אורח החים של המיעוט החרדי, רק ימקמו עצמם במצב שיהיו מחותנים נחשקים המחוזרים על ידי שני הגושים, ואכן כך נהגה האגודה של רבי איטשה מאיר לוין ע''ה (וגם המפד''ל) בעשורים הראשונים למדינה, אלא שגרם מה שגרם שהדברים נשתנו מאז. ואכן עכשיו היה זה רבי ליצמאן שקם ברב חכמתו (אפילו לפני נבחרי הליכוד) ונשבע אמונים לביבי נתניהו יקרה בתיקיו מה שיהיה.. האם יגמול לו נתניהו על נאמנותו הנלבבת אני לא מוכן לערוב, אבל שהוא סימן את עצמו ואת אדונו האדמו''ר כמטרה לגורמי השמאל שלא יניחום לנפשם זה בטוח, וחבל.
יהודי פשוט
לאנדאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.