דפים

יום שישי, 2 בנובמבר 2018

מבזקים

מהפך בספירת הקולות בתל אביב! נציג 'אגודה' נפתלי לוברט נכנס למועצה ברגע האחרון לאחר דיון משפטי. ולאחר שבמהלך הערב הסביר לוברט עצמו כי אין סיכוי למנדט השני.

‏לפעמים יש צדק בעולם: נציג 'אגודת ישראל' בת"א נפתלי לוברט נכנס ברגע האחרון למועצת העיר, אחרי מסע רדיפה אישי של יו"ר ש"ס נתן אלנתן, שלא רק שהשמיץ אותו לאורך הקמפיין על לא עוול בכפו, אלא גם לא הפסיק לרקוד לו על הדם אחרי התוצאות הראשונות, בהן נראה היה שלוברט נותר בחוץ.

איתי בלומנטל: מנכ"ל זק"א ת"א ופעיל "יהדות התורה", צבי חסיד, חשוד ששיבש אמש את ספירת קולות החיילים בת"א והכניס פתקים מבחוץ של רשימת "מאמינים".

שיא חדש עם סיום ספירת קולות החיילים: מפלגת 'שס"ג' בקרית-גת - קיבלה 4 מנדטים, והפכה לסיעה הגדולה ביותר בעיר "בזכות האחדות המוחלטת של כלל הציבור החרדי, על כל עדותיו ושבטיו"

הספרדים בבית שמש יכולים לשמוח ראו בויקיפדיה עליזה בלוך נולדה כמרוקאית בשם עליזה בן חמו לאחר נישואיה עם ד"ר אהרן בלוך החליפה שמה לבלוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.