דפים

יום שישי, 27 ביולי 2018

מבזקים

הלר ב'ידיעות י-ם': יהושע פולק סירב לכהן מספר 2 של חיים אפשטיין ברשימת "בני תורה": "מעדיף להישאר בעיסוקיי הפרטיים וההתנדבותיים ​כבעבר".

שרקי ב"בשבע": באופן אירוני האדמו"ר מסלונים, שהיה אמור לשמוח על ההזדמנות שבן חצרו יהפוך לראש העיר, אבל דווקא הוא הקשה בשאלות ובחששות יותר מכל אדמו"ר אחר. בסוף אישר את המועמדות.

עוד משרקי: בזמן שרבני ב״ב בעד הרצת מועמד חרדי דווקא הרב סלובייצ'ק מירושלים מתנגד. אומר שלא יוכל לקחת אחריות רוחנית על הניהול השוטף של העיר, וגם אם יוחלט על מועמד חרדי הוא מעדיף דווקא את דייטש.

שרקי ב"בשבע": גפני, בגיבוי בית הרב קנייבסקי,  מתעקש שאם ירוץ מועמד חרדי, צריך להיות ליטאי. אך ההנהגה הרוחנית בירושלים פחות מעוניינת להתמודד עם השאלות ומאמינים שאפשר למקסם הישגים דווקא באמצעות ראש עיר מחוץ למגזר, שיהיה חייב להם את כיסאו.

השר אלקין ב'דקלסגל': "אני יכול להבין את התסכול של משה ליאון, אפילו שני האנשים שדוחפים אותו בכל הכוח מאחורי הקלעים לא מוכנים לתמוך בו פומבית, כי הם מבינים שזה הולך לכישלון".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.