דפים

יום שלישי, 15 בנובמבר 2016

מבזקים

'וואלה': בעיתון "המודיע" עונים לביקורת שפורסמה אתמול ב"גלובס", לפיה ועידת העסקים והכלכלה של עיתון המודיע ביום ראשון הקרוב בהשתתפות רה"מ מיועדת לגברים בלבד ולא תתאפשר כניסת נשים. גורם ב"המודיע": "מעניין כמה נשים נואמות בוועידות של עיתון 'גלובס'? כך נראה אירוע עסקים חרדי אמיתי שמיועד לציבור חרדי אמיתי".
כנס תקשורת חרדית באילת - העיתונאים יצחק נחשוני וישראל כהן במתקפה על אריאלה שטרנבוך מ'ידיעות': "הכתבות שלך מגמתיות ומוטות, גורמת לחילול ה׳ ומעצימה תופעות שוליות וקיצוניות".
ארי קלמן ב'כל הזמן': ראשי המפלגות החרדיות ייפגשו מחר עם רה"מ בנימין נתניהו, לדון בתשובת המדינה לבג"ץ, בעתירת הרפורמים לחייב את יישום מתווה הכותל.
יוסי אליטוב מנחה הפאנל באילת: "התקשורת החרדית של היום מקצועית יותר מזו הכללית שנגועה בתוכן שיווקי ואינטרסים". שרקי: "אני קודם כל דתי ואח"כ עיתונאי. עולם הערכים שלי משפיע על הסיקור".
יו"ר ועדת המדע והטכנולוגיה ח"כ אורי מקלב קיים פגישת עבודה עם משלחת שרי ממשלה מברזיל. סיכמו על שיתו"פ בין המדינות בקידום המדע והטכנולוגיה בכלל, ובתחום החקלאות והרפואה בפרט.
אריה ארליך בפאנל בכנס אילת על התקשורת החרדית: "העיתונות החרדית לא תקבל שום תכתיב מהמגזר החילוני. לקורא החרדי יש סטנדרטים גבוהים. אנחנו עובדים אצל הקוראים בלבד".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.