דפים

יום רביעי, 13 בינואר 2016

על אלה אני בוכייה - ש״ס תנועה מרשעת - הם עברו את הגבול


מאת ש"סניק

מדוע הוסר שמו של הראשל"צ הרב עמאר?
מדוע השנה הגר״ש עמאר לא ישתתף בהילולת הבבא סאלי לאחר 20 שנה שכן השתתף?

מי ביקש להסיר את שמו של הראשל"צ הגר"ש עמאר מאירוע של מוסדות הבבא סאלי? מודעות של מוסדות הבבא סאלי בישרו על השתתפותו של הגר"ש עמאר בהילולא, אולם במודעה חדשה שיצאה לאחר מכן שמו של הגר"ש עמאר נעלם.

תושבי נתיבות הופתעו השבוע לקרוא את המודעות של מוסדות הבבא סאלי המבשרות על הילולת רבי ישראל אבוחצירא זצוק"ל, בהם נעלם לפתע שמו של הראשל"צ ורבה הראשי של ירושלים הגר"ש עמאר.
בתחילה הופיעה מודעה בה התבשר הציבור על השתתפותם של הראשלצי"ם הגר"ש עמאר והרב יצחק יוסף, אולם כעבור זמן מה נוסחה מודעה חדשה, ושמו של הרב עמאר נעלם ממנה.
במודעה החדשה מופיע שמו של יו"ר ש"ס אריה דרעי באותיות גדולות לעומת המודעה הקודמת.
לדברי גורמים המעורבים בפרטים, בש"ס לחצו על מוסדות הבבא סאלי להסיר את שמו של הגר"ש עמאר מהמודעה.

כידוע מנכ"ל המוסדות החדש של הבבא סאלי הוא גואל ועקנין, אשר שימש עד לאחרונה דוברו של השר אריה דרעי.
יש לציין כי זה לא המקרה הראשון בו גורמים בש"ס ובסביבתו של הראשל"צ הרב יצחק יוסף מנסים להדיר את הגר"ש עמאר מאירועים ובעבר פורסם כיצד לחצו על רבנים שלא להשתתף בעצרת סליחות שערך הגר"ש עמאר בכותל המערבי.
כחלק ממאבק זה אף נמנעים אנשיו של הרב יצחק יוסף מהשתתפות משותפת עם הגר"ש עמאר באירועים משותפים על מנת להימנע מלחיצת ידיים בין שני האישים.
גואל ועקנין מסר בתגובה: "המודעה שונתה כיוון שהרב עמאר לא אישר את הגעתו בתחילה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.