דפים

יום שלישי, 27 במאי 2014

משה אריה פרדימן חגג נצחון מתנגדיו מכחישים שהיה שם אבל סוכנות הידיעות פרסמו את התמונות

לכבוד רב שאולזאון שליט"א

אי אפשר לתאר במילים את הסערה והמבוכה שנגרם אחרי ששני האישים המיועדים להיות ראש הממשלה הבא של בלגיה ושל פלנדריה, ראש עיריית אנטוורפן דר. ברט דע וועווער והסגנית שלו הגברת הראשונה והמאוד פופולארית גב. ליזבט הומנס, נפגשו וחיבקו את משה אריה פרידמן בכבוד ובחום רב לעיני כל ערוצי התקשורת מכל רחבי העולם שעמדו הכן לדווח על חגיגת הניצחון של יום הבחירות ההיסטורי ביותר לבלגיה ולאיחוד האירופי.

הסערה שהגיע לשיא העמיד את החרדים באנטוורפן במבוכה וחסרת אונים איך להתמודד עם המציאות החדשה, וכצעד נואש וכדי לחזק את הציבור ההמום החליטו להציג עמדה שכאילו התמונות שהתפרסמו הן מפוברקות ועשו שימוש ציני בעובדה שהתמונה שהתפרסמה פה אתמול נחתך משידור חי של הטלויזיה הממלכית.

הערב בא ההפתעה שהסעיר עוד יותר את הרוחות כשמ.א. פרידמן פירסם בדף הפייסבוק שלו (תחת השם Rabbijn Moshe Aryeh Friedman) תמונות באיכות מעולה מאחת הסוכנות הידיעות הבלגית, בהן רואים שני האישים המיועדים לתפקידי ראשי המדינה מקבלים את פניו בחום רב ממש על הפודיום כאשר הוא מסובב מכל רשתות התקשורות והטלויזיות, שרואים באנטוורפן כצעד ממוחשב שהעביר מסר ברור.

7 תגובות:

  1. התמונות הם בהחלט באיכות מעולה.
    ברור שמקורן בצלם מיקצועי, מסוכנות ידיעות
    כפי שרואים בתמונה.

    השבמחק
  2. ראיתי עכשיו בדף הפייסבוק של משה אריה פרידמן, כמה פוליטיקאים בבלגיה, כבר הצטרפו כידידים שלו בפייסבוק.

    השבמחק
  3. לא מכיר כ״כ את אנטוורפן,אבל הכתובת היה על הקיר,
    לא פעם ולא פעמיים קראתי פה כתבות על המתרחש שמה והרבה התרעות על הבאות.

    השבמחק
  4. סיפור מדהים.
    בהצלחה.

    השבמחק
  5. מוקדם לאשר במאה אחוז שהם המיועדים להיות ראשי הממשלה הבאה..
    הרבה תלוי גם בחתימת מלך בלגיה פיליפ
    בכל מקרה הם המובילים, ועל פיהם יישק דבר.

    השבמחק
  6. אני הייתי מהמר שהגברת הראשונה ליזבעט האומאן יהיה ראש הממשלה הבאה.

    השבמחק
  7. הסיפורים עוד יעסיקו אותנו הרבה זמן.

    השבמחק

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.