רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 3 במאי 2015

איך אברך יר"ש עורך קידוש לבתו?

ערש"ק תזריע מצורע

בשבח והודיה להשי"ת על כל הטוב אשר גמלנו ובפרט שהגדיל חסדו עלי בהולדת בתי שתחי'
אתכבד להזמינכם לקידושא רבא כאן בבית המדרש לאחר התפילה בכבוד רב.                                            ידידכם                 
               אהרן לוי

לידיעת המקפידים!!!

המזונות – ללא חשש חדש.
המציות – מקמח שנטחן לאחר הפסח.
דג הערינג – מיוחד ללא חשש תולעים [אניסקיס].
מלפפון חמוץ – משנת ששית.
קוגל איטריות – הופרש חלה כדעת המחמירים.
קוגל תפוחי אדמה – יבול חו"ל [ערבה דרומית]
מיץ ענבים לקידוש – 100% טבעי ללא תוספת מים. הגביעים – שיעור חזו"א 150 סמ"ק.
פקקי הבקבוקים הוסרו – ללא חשש מחתך ומכה בפטיש.
המקרר – עם התקן שבת [ועדה ב"ב].
החשמל – ע"י גנרטור.
כל המוצרים הובאו לבית המדרש מערב שב"ק ללא חשש טילטול והוצאה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.