רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 20 בנובמבר 2014

מה ההבדל בין לאכול במסעדה בתשס"ד לתשע"ד

ב-2004: הלקוחות נכנסים, מתיישבים ומקבלים תפריטים. מעטים מבקשים לעבור מקום. הם בוחנים את התפריט במשך שמונה דקות בממוצע, המלצרים מגיעים מיד ורושמים את ההזמנה. המנות יוצאות במהירות יחסית, רק שני לקוחות מתוך 45 ש"נצפו" מחזירים אותן. בתום הארוחה הסועדים מקבלים את החשבון ובתוך כחמש דקות יוצאים מהמסעדה. זמן ממוצע לשולחן מהרגע שהגיעו הסועדים עד שיצאו: שעה וחמש דקות.
ב-2014: 18 לקוחות מבקשים לעבור מקום. לפני שהם פותחים את התפריטים, הסועדים מתעסקים בסמאטרפונים שלהם; מצלמים תמונות או מנסים להתחבר ל-Wi-Fi, לא מצליחים ומבקשים את עזרת המלצר. בממוצע חלפו 21 דקות עד שהסועדים הזמינו את המנות שלהם. 26 מתוך 45 הסועדים מצלמים את המנות במשך כשלוש דקות. חלקם גם מצלמים את חבריהם אוכלים. מנות מוחזרות כיוון שהספיקו להתקרר. סועדים מסוימים אף מבקשים מהמלצר לצלם אותם, מה שמונע ממנו לגשת בזמן לשולחן אחר, נכתב באתר. לאחר שהחשבון הגיע עברו עוד עשר דקות עד ששילמו. בפוסט נכתב כי שמונה מתוך 45 הסועדים נתקלו באנשים, ובאחד המקרים במלצר, כי סימסו בזמן היציאה מתוך המסעדה. זמן ממוצע לשולחן מהרגע שהגיעו הסועדים עד שיצאו: 1:55 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.